søndag den 30. september 2012

MACARONS med LIME-MINT

Så fik jeg eksperimenteret med macarons igen. Denne gang har jeg dog lavet fyldet næsten efter bogen, Lime-mint creme. Smager himmelsk så glæder mig til at nyde aften hygge med manden iaften.

 Og en lille creme opskrift :

125 g. Marabou Mint (tænker at after eight også kan bruges)
2 tsk. honning (jeg brugte mørk sirup)
2 spsk. piskefløde
1 spsk. limesaft (ca. 1/2 alt efter tørhed i frugten)
fintrevet skal af 1 lime frugt.

Chokoladen brækkes i stykker og puttes i en gryde med de andre ingredienser, det hele varmes forsigtigt op til chokoladen er helt smeltet. cremen vil ikke blive helt glat pga de små knasklumper i chokoladen. gryden tages af og køles let af, kom det i en sprøjtepose/frysepose og læg på køl i ca. en time til cremen er fast nok til at sprøjte på kagerne. Sprøjt creme på halvdelen af kagerne og brug resten som låg. kan holde nogle dage på køl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar